Новини
Інфраструктура

Хмельницький Палац Спорту отримає 80 мільйонів на добудову

Сьогодні комісія Мінмолодьспорту, яка розподіляє надання державних субвенцій на будівництво спортивних об’єктів, одноголосно підтримала виділення коштів з держбюджету на добудову хмельницького Палацу спорту.

Про це повідомив народний депутат України, член фракції “Слуга народу” Сергій Мандзій, який був присутній на засіданні комісії і особисто опікувався проектом.

До цього часу зусиль міської влади вистачало лише на те, щоб будівництво не зупинилося остаточно. Комісія погодилася із наполяганням «слуг народу» від депутатської групи «За Хмельниччину», що проект має велику соціальну значимість для усієї Хмельницької області та виділила на його реалізацію рекордні 80 мільйонів гривень.

“Це дуже важливе рішення, яке дозволить нам продовжити будівництво, – зазначив Сергій Мандзій, – Ще під час виїзного засідання підкомітету спорту високих досягнень у Хмельницькому, я пообіцяв, що всі депутати від “Слуги народу” підтримають міську владу і докладуть максимум зусиль, щоб  сприяти у реалізації цього проекту. Нами було проведено багато зустрічей з профільними міністерствами, відомствами, колегами по парламенту. Сьогодні маємо спільний результат – Палац спорту буде добудовано. Це відкриє нові можливості для розвитку спорту у всій Хмельницькій області, дозволить нам виховати нових чемпіонів, які відстоюватимуть честь Хмельниччини і України на міжнародних змаганнях”.

Комісія відзначила співпрацю народних депутатів від Хмельниччини та міської влади у роботі над залученням коштів. У той же час, члени комісії були здивовані позицією Голови Хмельницької обласної держадміністрації, який практично самоусунувся від проекту і не надає жодної підтримки у його реалізації.

Довідково:

Загальна вартість будівництва Палацу спорту на вул. Прибузькій,5/1а у Хмельницькому становить майже 283 млн гривень. Профінансовано на даний момент близько 102 млн грн. Виділену Комісією суму о 80 млн грн мають витратити до кінця року.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter