Новини
Події

Подоляни не змогли обіграти тернопільських футболістів 1:1

Головний тренер ФК “Поділля” разом з помічниками продовжують пошук нових гравців для команди. На матч в Тернопіль вирушили Чуваєв, Шпікула, Морговський, Воловик, Худік, Пріхна, Романюк, Ліповуз, Каверін, Прильопа, Галета та ряд потенційних новобранців, включаючи й молодь з групи підготовки.

Зі стартовим свистком активніше гру розпочали гості. На перших хвилинах матчу голкіпер тернополян врятував свою команду після дальнього удару в нижній кут. Потихеньку гра набирала обертів і проходила більше в середині поля за рівної боротьби.

Десь ближче до середини першого тайму Андрія Скакун вийшов віч-на-віч з голкіпером подолян, та переграти Чуваєва не зумів. На добиванні першими був гравець “Ниви”, але й цього разу голкіпер був на висоті, перевівши м’яча на кутовий. І все таки кінцівка першої половини була за господарями. Суддя вгледів гру рукою в штрафній “Поділля” й призначив пенальті, яке реалізував Герт, йшла вже 40-ва хвилина матчу. Так і пішли на перерву.

А вже на старті другого тайму гості відігрались. Цього разу за фол в карному майданчику тернополян, на 52-ій хвилині, арбітр призначив пенальті в їх сторону. Капітан подолян Олександр Воловик чітко виконав вирок. На цьому гості не зупинились, та мали ще ряд нагод, аби вирвати перемогу, але всі огріхи свого захисту виправляв кіпер “Ниви”.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter