Новини
Спорт

Хмельницькі футболісти перемогли “Полісся”

Хмельницькі футболісти активно готуються до нового сезону. В рамках підготовки вони провели спаринг з житомирським “Поліссям”.

Головний тренер ФК “Поділля” Віталій Костишин разом із помічниками працюють над пошуком нових виконавців. На стартових хвилинах матчу на поле в складі “Поділля” вийшли: Чуваєв, Худік, Пріхна, Морговський, Ліповуз, Романюк, Каверін, Прильопа та троє гравців на перегляді.

Перший тайм проходив на зустрічних курсах, з певним технічним браком як з однієї так і з іншої сторони та завершився з нулями на табло.

Другий тайм розпочався жвавіше. В одній із атак, новобранець хмельничан Прильопа правильно вибравши позицію, відкрив рахунок (1:0). Та згодом Владислав заробив ще й пенальті, яке взявся пробивати екс-житомирянин Задерецький і зробив це чітко – 2:0.

В ході другої половини матчу, хтось із нападу гостей впав у штрафній і так крикнув, що рефері не втримався і призначив пенальті у відповідь, яке реалізував екс-подолянин Сергій Швець, встановивши остаточний рахунок матчу (2:1).

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter