Новини
Новини від читача

Політичні партії на Хмельниччині грають у свої “ігри”

Мешканці Полонщини занепокоєні кандидатом-аутсайдером.

Огидний присмак залишають змови місцевих політичних князьків! З наших джерел в Хмельницькому обласному штабі Зе стало відомо, що на сьогодні вже завершується затвердження кандидатів для висунення на голів ОТГ і мерів міст. Зокрема, в більшості міст і ОТГ будуть висунуті голови райдержадміністрацій або їх заступники.

Так, кандидатами від Зе будуть голови РДА Дунаєвець, Ярмолинець, Городка, Старокостянтинова, Красилова, а також заступники голів РДА Полонного та Деражні. В своїй більшості, кандидати від Зе ще не висувалися на посади мерів та голів ОТГ.

Але цікава ситуація склалась з Полонською ОТГ. Тут від «Слуг народу» планується висунення заступника голови Полонської РДА Сергія Нарожного, який вже неодноразово балотувався на посаду Полонського міського голови і завжди був аутсайдером виборчих перегонів. Висування такої слабкої кандидатури проти діючого мера Ф. Скримського, який буде традиційно висуватися від партій Порошенка ЄС (БПП), викликає великі питання до керівництва Зе команди в області. Адже схоже, що Полонський мер купив собі можливість висунути від партії влади «технічного» кандидата, який буде відбирати голоси його опонентів і фактично забезпечить йому перемогу.

Більше того, на місцевих виборах 2015 року саме Ф. Скримський висунув кандидатуру С.Нарожного до Полонської райради від БПП і фактично зробив його депутатом райради.

Виходить такий собі «політичний договорняк» між командами Зе і ЄС, але зрештою постраждають полончани, яким залишать старого мера і не дають можливості вибору.

На підтвердження цієї версії достатньо подивитись ситуацію в столиці, де мер В.Кличко домовився з Банковою про технічну кандидатуру , яка також не має жодних шансів на перемогу із Зе командою.

Ярослав Количєв

  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за інформацію, викладену у новинах, отриманих від читачів. Думки авторів надісланих повідомлень, розміщених на сторінках сайту, можуть не збігатися з думками і позицією редакції.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter