Новини
Політика

Офіційна заява Хмельницької обласної організації партії «Слуга народу»

У Хмельницькій обласній організації партії «Слуга народу» відреагували на звинувачення в “узурпації” керівних посад у ТВК.

Відповідну заяву зробила прес-служба політичної сили:

“Останнім часом на Хмельниччині активно поширюються відверто маніпулятивні публікації, в яких представники партій – «Європейська Солідарність», «За конкретні справи» і «Батьківщина» намагаються звинуватити партію «Слуга народу» у «повному контролі» керівництва у всіх без винятку ТВК Хмельниччини.

Ключове «звинувачення» ґрунтується на тому, що начебто подання кандидатур на членів територіальних виборчих комісій від партій «Слуга народу», «Голос» і «Солідарність жінок України» робилися з одного комп’ютера, авторизованого як «Машбюро ПОЧТА». 

Для всіх викривачів «узурпації влади» повідомляємо, що авторством «Машбюро ПОЧТА» позначені всі форми виборчих документів, які розміщені на офіційному сайті ЦВК і використовуються усіма партіями для підготовки своїх подань. Кожен може в цьому переконатися, завантаживши стандартну форму з сайту ЦВК.

Ще однією свідомою маніпуляцією стало твердження, що керівні посади у тервиборчкомах Хмельниччини отримало лише три партії. Однак, на сьогодні у Хмельницькій області сформовано 17 ТВК, в яких керівні посади отримали десять партій. Таким чином твердження про «узурпацію» втрачають будь-який сенс.

Сьогодні обласна команда партії «Слуга народу» – беззаперечний лідер місцевих виборів на Хмельниччині. Власне, це і є основною причиною інформаційних атак на нашу політичну силу з боку політичних конкурентів”.

Читайте також: На Хмельниччині відбулися перші заміни членів ТВК

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter