Новини
Події

Кожен 9-ий хмельничанин не платить за доставку газу

Кожен дев’ятий споживач газу Хмельницької області жодного разу з початку року не розрахувався за розподіл газу, а кожен сьомий подолянин затримує оплату на 2-3 місяці.
Загальна сума неплатежів клієнтів-побутових споживачів АТ «Хмельницькгаз» сягнула 19 млн.грн.

Станом на 1 серпня 2020 року клієнти АТ «Хмельницькгаз» залишили без оплати 12 % рахунків. Теплопостачальні підприємства не сплатили за надані послуги 17, 6  млн грн., бюджетні організації –225 тис. грн., інші суб’єкти господарювання – близько 10 млн.грн. 


“В першу чергу,  дякуємо нашим споживачам, які навіть в складних для всіх умовах пандемії, щомісяця вчасно, до 20 числа розраховуються за отримані послуги доставки. Водночас, просимо подолян не затримувати оплати рахунків за доставку,  адже саме ці  кошти – єдине джерело фінансування компанії,” – інформує комерційний директор АТ «Хмельницькгаз» Олександр Надольний.


Наразі, саме літня тепла суха погода – найпродуктивніший  період для проведення газовиками усіх необхідних технічних робіт, що дає можливість саме в цей короткий термін  підготувати 18 тис.км газорозподільної  системи області до безперебійної роботи та багаторазового навантаження в опалювальний сезон.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter