Новини
Кримінал

Хмельничан судитимуть за розбійні напади на іноземців

У Хмельницькому судитимуть трьох хмельничан та жительку Хмельницького району, підозрюваних у вчиненні розбійного нападу на іноземця. 

Зловмисники підшуковували потенційних жертв на одному із сайтів знайомств, а потім призначали їм побачення. У квітні цього року їх викрито після вчинення розбійного нападу на громадянина Туреччини. 

“У день зустрічі, коли потерпілий відчинив двері аби впустити до квартири свою нову знайому, вона прийшла не сама, а разом зі спільниками. Молодики увірвались у житло та, з метою заволодіння майном, почали наносити йому численні удари. Чоловік, у свою чергу, зумів подолати опір нападників, які були змушені втекти з місця злочину”, – повідомили у прокуратурі області.

Окрім цього, встановлено, що двоє підозрюваних у березні цього року вчинили інший розбійний напад. Вони заподіяли потерпілому тілесні ушкодження та заволоділи його грошовими коштами в сумі 1500 грн.

За результатами досудового розслідування зібрано достатню кількість доказів вчинення вказаними особами кримінального правопорушення, передбаченого ч. ч. 2, 3 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, повторно та поєднаний з проникненням у житло). 

Усім підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter