Новини
Спорт

У Хмельницькому відібрали кращих спортсменів з триатлону

23 серпня, у День Державного Прапора України, у місті Хмельницькому відбувся відкритий Кубок Поділля з триатлону серед юніорів та дорослих на спринтерській дистанції.

Змагання проводились поблизу озера в мікрорайоні Озерна для розвитку та популяризації триатлону. Також відібрано кращих спортсменів для формування збірних команд для участі в обласних та всеукраїнських змаганнях.

У заході взяли участь спортсмени з семи областей України: Вінницької, Львівської, Івано-Франківської, Рівненської, Житомирської, Донецької та Хмельницької. Загалом 46 учасників, 25 з яких – хмельничани. Наймолодшому учаснику виповнилося 15 років, він професійно займається плаванням. Найстаршому – 54.

«В подальшому це буде нова локація для проведення змагань з різних видів спорту. За відгуками головного судді відкритого Кубку Поділля з триатлону, локація є дуже вдалою в плані організації та забезпечення безпеки проведення спортивних змагань такого рівня, а ще – зручною для змагань з бігу, адже тут нещодавно влаштували нову пішохідну доріжку навколо озера, – зазначив начальник управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Сергій Ремез, звертаючись до учасників відкритого Кубку Поділля з триатлону. – Дякую усім гостям, які завітали сьогодні у Хмельницький і взяли участь у змаганні. Дуже приємно бачити спортсменів з інших видів спорту: веслування, лижні гонки… Приємно, що у сьогоднішніх змаганнях взяли участь учасники Олімпійських ігор Інна Грищун, Катерина Григоренко, які гідно виступили і показали гарні результати. Вітаю усіх з Днем Державного Прапора України та прийдешнім Днем Незалежності. Здоров’я усім, наснаги, родинного затишку».

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter