Новини
Спорт

В центрі Старокостянтинова нарешті відкрили оновлений стадіон

День Незалежності для старокостянтинівців став також Днем спорту. Понад півтисячі небайдужих до здорового способу життя містян взяло участь у відкритті оновленого стадіону в центрі міста.

Кількарічні зусилля щодо залучення фінансування з бюджетів усіх рівнів та якісне ведення будівельно-ремонтних робіт дали прекрасні плоди: спортивний комплекс відповідає найвищим легкоатлетичним стандартам та планує пройти відповідну сертифікацію для можливості проведення міжнародних змагань. Понад 22 мільйони гривень – така вартість проведених робіт для розвитку спортивної інфраструктури міста.

– Цей вражаючий результат – це спільні зусилля міської влади та депутатів усіх рівнів, – зауважив у своїй промові Микола Мельничук, міський голова Старокостянтинова. – Ми об’єднуємося заради добробуту нашої громади і лише разом ми можемо розвивати своє місто та свою державу!

В урочистому заході взяли участь вихованці дитячо-юнацької спортивної школи, відомі спортсмени-староконстянтинівчани, представники духовенства, учасники художньої самодіяльності, а також політики та депутати.

Серед почесних гостей була делегація Групи компаній A’SPIK Group на чолі з генеральним директором, депутатом Хмельницької обласної ради Олександром Співаком, який активно брав участь у лобіюванні даного спортивного об’єкту на рівні області.

– Щасливий у цей день розділити радість відкриття цього грандіозного комплексу для аматорів та професійних спортсменів. Символічно, що День Незалежності віднині асоціюватиметься саме з переможним духом нашого міста. Нехай перемоги стануть невід’ємною частиною нашого краю! – акцентував Олександр Михайлович під час вітального слова.

Активна підтримка спорту давно стала візитною карткою Групи компаній A’SPIK Group, зокрема, футболу та волейболу, а отже, тренувальний процес та проведення змагань забезпечено якісним плацдармом для подальшого розвитку та пропаганди здорового способу життя.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter