Новини
Суспільство

Депутати хочуть заборонити гральний бізнес на території Хмельницького

Відповідне рішення, з дотриманням всіх процедур, планують розглянути на сесії Хмельницької міської ради.

У стінах міської ради відбулася позачергова, 44 сесія. З головних питань порядку денного – внесення змін до бюджету та земля. Крім того, депутатський корпус від Батьківщини ініціював заборону грального бізнесу на території міста Хмельницького. Обранці впевнені – азартні ігри лише зашкодять містянам.

Ми розуміємо важливість цього рішення і необхідність дотримання процедур, як того вимагає закон, щоб у майбутньому були мінімізовані шанси по його не впровадженню в дію. Одна з таких норм – це публікація проектів рішень за 20 днів до моменту їх прийняття. Ми цією нормою скористаємося. Сьогодні ми заявили, що такий проект рішення є. Він сьогодні буде в апараті ради, відповідно, буде оприлюднений на сайті міської ради. Після цього на сесії, яка буде найближчою через 20 днів, ми повернемося до цього рішення – воно буде включене в порядок денний, – прокоментував депутат ХМР Ігор Мельничук.

І додав: на думку депутатів, на території міста не можна допустити роботи грального бізнесу, оскільки з попереднього досвіду, коли у місті функціонували подібні заклади, надходило чимало звернень та скарг від містян, які постраждали від їх діяльності.

Після доопрацювання документів, питання, швидше за все, винесуть на розгляд депутатів під час наступної позачергової сесії міської ради.

Детальніше дивіться у сюжеті каналу Перший Подільський

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter