Новини
Політика

Без грошей олігархів, але з сильною командою управлінців, – «Сила і честь» Ігоря Смешка йде на місцеві вибори

«Сила і честь» оголосила про участь у місцевих виборах на Хмельниччині. Партія планує поборотися за місця в обласній раді, міській раді Хмельницького, а також місцевих радах ОТГ.

Як стало відомо, список партії до обласної ради очолить директор державного підприємства «Новатор» (м. Хмельницький) Олексій Свістунов.

Команду «Силу і честь» на виборах до міської ради Хмельницького поведе відомий політичний діяч Іван Гончар. Також Іван Гончар висуне свою кандидатуру на виборах міського голови Хмельницького і складе конкуренцію Олександру Симчишину.

За словами представників «Сили і честь», мета партії на місцевих виборах – не просто перемогти, але й довести, що впливовою силою у політиці можна стати без великих грошей та підтримки олігархів.

«На відміну від «одноденних» партій, у нас є ідеологія і принципи, і коли виборець голосує за нас, він розуміє, кого обирає і що ми будемо робити, – зазначив Олексій Свістунов під час презентації команди, і додав, – Ігор Смешко та «Сила і честь» довели, що в політиці існує інший шлях, крім бруду і боротьби за владу заради влади». 

Нагадаємо, на минулих президентських виборах голова партії Ігор Смешко в Хмельницькій області набрав майже 50 тис голосів (7,65%). 

Згідно з соціологічним опитуванням, яке провели авторитетні Центр «Социс» та Центр Разумкова, «Сила і честь» входить в п’ятірку найрейтинговіших партій і впевнено долає 5% бар’єр – за неї готові проголосувати 6,5% виборців серед тих, хто визначився і піде на вибори.

За словами Івана Гончара, «Сила і честь» захищає інтереси наукової і творчої інтелігенції, вчителів, лікарів, фермерів, підприємців, найманих працівників. Власне, ті люди, які складають середній клас й рухають економіку. В команді партії лише досвідчені управлінці, майстри своєї справи, люди, які досягли успіху без зв’язків, великих статків, доступу до бюджету.

Ще одна новація від партії – відкритий відбір у команду «Сила і честь».

«Кажуть, в країні кадровий голод. Але ми бачимо, що в кожній громаді є достойні люди. Просто вони раніше не хотіли пов’язувати себе з політикою. Ми даємо таку можливість. Хочеш чесно працювати і змінювати життя у своєму селищі та містечку, будь ласка, приходь до нас в команду», – повідомив член команди «Сила і честь», громадський діяч та підприємець Василь Міракін.

Головні критерії, за якими обиратимуть найдостойніших кандидатів в депутати – вірність цінностям консервативної демократії, проживання в області впродовж щонайменше три роки, незаплямована репутація, професійні здобутки та власне бачення розвитку громади.

Заявку на участь у відкритому відборі можна подати на сайті www.sylaichest.km.ua 

У найближчих планах осередку партії – численні зустрічі з мешканцями Хмельниччини. Дати слово звичайним людям у найвіддаленіших куточках області – принципово важливо, аби разом з жителями громади почати змінювати ситуацію на краще.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter