Новини
Суспільство

Реакція хмельничан про візит “слуги народу” (ВІДЕО)

9 вересня Хмельниччину вдруге за рік відвідав Президент України Володимир Зеленський.

Під час візиту встиг і дороги подивитись, і ознайомитись із перебігом реконструкції інфраструктурних об’єктів у межах програми «Велике будівництво», а також побувати у Хмельницькому політехнічному коледжі та на Нетішинській АЕС. крім усього, відвідав з’їзд партії “Зелених”, через який перекрили міський парк ім. Чекмана.

Нагадаємо, вчора на вулицях міста трапився автомобільний колапс. Хмельницький загруз у довжелезних заторах. Хмельничани, грішним ділом, почали намовляти, немов через кортеж президента перекрили міські вулиці. Але виявилось, що сталось це через газівників, які проводять ремонтні роботи в районі Філармонії на Кам’янецькій.

Заступник міського голови Хмельницького у соцмережі Facebook поділився своїми роздумами про приїзд Глави держави:

Фото-скрін допису із сторінки у Facebook Володимира Гончарука

Також користувачка тієї ж соцмережі Ірина Кошлата прокоментувала перекриття міського парку, через який вона завжди любить прогулюватись додому:

із мережі Facebook

А також під час візиту до ХПК студентів коледжу запускали через чорний вхід. Подією на своїй сторінці поділився координатор громадської організації “ОПОРА”, Андрій Попик:

Також до обговорення підключились користувачі у Instagram:

Нагадаємо, під час минулого візиту до Хмельниччини Володимир Зеленський прогулявся головною пішохідною вулицею обласного центру – Проскурівською. А на завершення прогулянки зайшов в одну з кав’ярень, де разом з працівниками свого Офісу, а також Хмельницким міським головою Олександром Симичшиним та головою ОДА Дмитром Габінетом провів деякий час за кавою. За що на нього наклали штраф за порушення карантинних обмежень.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter