Новини
Бізнес

Соціально-відповідальний бізнес надав допомогу Хмельницькому міському перинатальному центру

Косметичні засоби, операційні комплектуючі, діагностичне обладнання вартістю понад 20 тисяч гривень, передали до КП «Хмельницький міський перинатальний центр».

Акція відбулася в рамках соціального проекту «Біокон: здоров’я жінки та дитини», який діє вже восьмий рік поспіль.

«Основним споживачем нашої косметики є жінки. І ми хотіли віддячити своїм споживачам за користування нашою косметикою та довіру до бренду. З 2013 року щорічно в кожну область ми передаємо обладнання в заклади, які спеціалізуються на жіночому і дитячому здоров’ї. Переважно, – це пологові будинки, дитячі стаціонари, жіночі консультації. Ми стараємось обрати такі лікарні, де наша допомога дійсно потрібна. Крім того, ми пристосовуємось до потреб конкретної лікарні. За роки існування нам вдалось допомогти в оснащенні понад 80 медичним закладам» – пояснив регіональний менеджер компанії «БІОКОН» Григорій Троцький.

Крім необхідного обладнання та косметики для немовлят менеджери проекту надають інформаційні матеріали, які розповідають про важливі аспекти догляду за жіночим здоров’ям.

Як зазначає Григорій Троцький, таким чином учасники проекту підхоплюють основну його філософію: «Доктор БІОКОН завжди нагадує, що своєчасна діагностика – запорука здоров’я!»

Власник та директор фітнес-клубу «Акула» Віктор Купратий розповів:

«Ми вдячні лікарям за надзвичайно складну та святу місію. Дізнавшись подробиці соціального проекту, одразу запропонував включити до нього наш рідний Хмельницький. Тому, окрема велика подяка менеджменту компанії «БІОКОН» за те, що дослухались і, сподіваюсь, що це не останній наш спільний проект», – зазначає пан Купратий.

Персонал медичного центру та його керівник, головний лікар Андрій Ропотан з вдячністю відзначили не тільки увагу благодійників до потреб подібних медичних закладів, а й актуальність цієї допомоги, особливо в період карантину, коли питання гігієни та сучасного діагностичного обладнання стають ключовими у питанні здоров’я матері та дитини:

«Наш заклад, персонал та його пацієнти вдячні за участь та увагу соціально-відповідального бізнесу. У цих стінах починається життя, тому увага до деталей, комфорту та потреб жінки особливо актуальні. Ми працюємо для того, об щасливих родин було більше, діти та їх матері були здорові. Завдяки таким ініціативам, наші плани обов’язково будуть втілені в життя!»,- зазначає головний лікар.

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter