Новини
Події

У Хмельницькому відкрили ще один стадіон при школі

Щотижня у Хмельницькому відкривають новий спортивний майданчик. Сьогодні було відкрито новий стадіон на території ЗОШ 6. Про це повідомляє Хмельницька міська рада.

Півтора мільйона гривень коштував бюджету міста новий стадіон. Він з’явився біля Хмельницької спеціалізованої загальноосвітньої школи №6. Цей спортмайданчик, з подібних, став 29 за рахунком. І другим, відкритим упродовж цього тижня. До кінця року планують завершити будівництво ще трьох шкільних стадіонів. Забезпечити сучасними майданчиками для занять спортом усі школи міста влада планує до 2022-го року,-каже міський голова Олександр Симчишин.

Будівництво стадіону 5 років тому зініціював батьківський комітет школи який з відповідною пропозицією вийшов на дирекцію а та своєю чергою на владу міста. Це вже не перший проект який вдалося успішно реалізувати. Не так давно неподалік стадіону з’явилися тренажери.

Цей майданчик побудований рік тому, якраз по проекту якому брала участь школа “Бюджет громадських ініціатив”. Ми виграли і власне кажучи маємо такі результати,– говорить директор школи Сергій Ткач

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter