Новини
Дозвілля

Хмельницький став частиною документальної стрічки про військових


У Хмельницькому стартували зйомки документального кіно з робочою назвою: «Про сили спеціальних операцій», яке вийде наприкінці цього року. Повідомляє АрміяInform.

Проект здійснюється під керівництво двох незалежних авторок Анни Мартиненко і Тетяни Кулаковської, які також є і режисерами стрічки.

Вони відомі як авторки шести документальних національних фільмів, таких як «Позивний Зеніт» та «Воїни духу», військово-патріотичного Проєкту «Кіно, що наближає перемогу».

Героями майбутнього фільму стали спецпризначенці, які нині служать у ССО. Фільмували їх у повному бойовому спорядженні під різних військових трюків.

Одна із сцен документальної стрічки знімалась прямо у центрі Хмельницького поблизу кінотеатру ім. Т.Г.Шевченка. А саме, повернення з ротації на Схід України наших захисників, яких з гарячими обіймами зустрічали їхні найрідніші, близькі, друзі й просто небайдужі земляки.

Авторки кажуть, що зйомки у Хмельницькому – це їхній перший виїзд, це старт. Разом із тим, додають, що від Командування ССО отримали чималий архів відео- і фотооповідей та інтерв’ю відважних сталевих. 

Хронометраж фільму 60 хвилин. Аудиторія фільму не має вікових обмежень. Це документальна публіцистика з ефектом сприйняття художнього фільму. Прем’єра стрічки в кінотеатральному прокаті України запланована у 2020 році. Командування ССО представить фільм «Про ССО» військовому та дипломатичному істеблішменту країн НАТО і особовому складу.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter