Новини
Дозвілля

У Хмельницькому з’явився перший аудіогід вулицями міста

У Хмельницькому розробили перший аудіогід історією міста. Про це повідомляє Хмельницький. Туристично-інформаційний центр.

Відтепер кожен, хто цікавиться історією міста має унікальну можливість прогулятися по старому Проскурову під розповідь аудіогіда. Вулички міста не лише бережуть секрети своїх мешканців, але й радо запрошують на каву, танці та фестивалі всіх, хто завітає до Хмельницького.

Створили туристичну новинку на базі безкоштовного додатку “izi.travel”. Запланувати прогулянку основними вулицями міста можна, ознайомившись з аудіогідом за посиланням або завантаживши додаток на свій смартфон.

Серед об’єктів, з якими знайомить аудіогід, – особняк Михайла Шильмана, Олексіївське реальне училище, Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. Михайла Старицького, музей-кав’ярня “Слон”, дім з драконами, обласний художній музей, набережна річки Південний Буг, композиція “Космос”. Загалом представлено 16 локацій, які можуть зацікавити туриста.

Також краще подорожувати вулицями міста Кам’янця стало за допомогою туристичної вуличної навігації.  У місті встановили нові іформаційні стенди від проекту “More info” на вул.Соборній, залізничному та автовокзалах і біля Ратуші.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter