Новини
Події

Відкрито новий спорткомплекс у Хмельницькій гімназії

Вчора, 15 вересня у Хмельницькому відбулось офіційне відкриття нового спортивного комплексу, що знаходиться на території Гімназії №2. Про це повідомляє Хмельницька міська рада.

У складі спортивного комплексу: футбольне поле розміром 60*30, окремі майданчики для баскетболу, волейболу, бадмінтону, легкоатлетичні доріжки для бігу. Облаштували також трибуну для глядачів і зовнішнє освітлення.

На облаштування спорткомплексу з міського бюджету витратили 6 млн. 700 тисяч гривень.

З підрядником, з керівництвом гімназії визначили, що територія нам дозволяє мати не просто футбольне поле, а мати тут баскетбольний майданчик, волейбольний майданчик, легкоатлетичний манеж із біговими доріжками. Так само ми прийняли рішення робити потужнє зовнішнє освітлення, щоб можна було використовувати спорткомплекс будь-коли. Також додали трибуну для глядачів, – говорить мер міста Олександр Симчишин

Традиційно він слугуватиме не тільки для потреб школи, ДЮСШ, командних видів спорту, а також за погодженням відповідальних людей тут зможуть займатися і мешканці прилеглих будинків.

Спортивний комплекс на якому ми зараз знаходимося є не тільки прикрасою гімназії, а і прекрасою нашого міста. Він виконує надзвичайно важливу функціональну місію: дає можливість гімназистам та мешканцям мікрорайону, нашим спортсменам отримувати прекрасну тренувальну базу. Варто побачити, з якими задоволеними лицями вони приходять сюди тренуватись, – говорить директор гімназії №2 Віктор Байдич

Нагадаємо, нещодавно відбулось відкриття стадіону біля Хмельницької спеціалізованої загальноосвітньої школи №6. 

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter