Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині триває ремонт важливої автостради (фото)

Наразі на автодорозі Н-03 Житомир-Чернівці продовжується ремонт. Вже розпочато роботи із поточного середнього ремонту на ділянці км 223 – км 232, що біля с. Солобківці. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області

Підрядником проводиться посилення основи методом холодного ресайклінгу та влаштовується нижній шар асфальтобетонного покриття.  Рух автотранспорту ділянкою, що ремонтується, здійснюється у реверсному режимі та регулюється світлофорами.

Загалом, на автодорозі Н-03 виконуються роботи із капітального та поточного середнього ремонтів від м. Хмельницького до межі Дунаєвецького району. Майже 10 км автодороги вже у верхньому шарі нового покриття.

Це дорога національного значення на території України, яка пролягає через великі міста: Чуднів, Любар, Старокостянтинів, Хмельницький, Ярмолинці, Дунаївці, Кам’янець-Подільський та Хотин. Останній ремонт тут проводився ще до Олімпіади 1980-го року.

Також на вулиці Крип’якевича, що у м. Кам’янець-Подільському, приступили до асфальтобетонних робіт. У рамках капітального ремонту вулиці Крип’якевича, що є ділянкою автодороги Н-03 Житомир-Чернівці, км 284 – км 285, почали влаштовувати вирівнюючий шар нового покриття.

Протяжність ділянки, що ремонтується становить 1,3 км. Згідно проєкту, влаштують тротуари, п’ять зупинок маршрутного транспорту із заїзними «кишенями», пішохідні огорожі біля переходів та дорожню розмітку.

Нагадаємо, За амбітним планом Укравтодору у 2020 році у межах Хмельницької області заплановано відновити 60 км автодороги Н-03 Житомир-Чернівці.

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter