Новини
Політика

«Команда Симчишина» висунула кандидатів у депутати

18 вересня у Хмельницькому відбулася конференція Хмельницької обласної організації партії «КОМАНДА СИМЧИШИНА», де присутні делегати висунули кандидатів у депутати до Хмельницької міської, обласної та районних рад на вибори, що відбудуться 25 жовтня 2020 року.


Кандидати від «Команди Симчишина» – це люди з абсолютно різних сфер діяльності: депутати різних рівнів рад, лікарі, науковці, волонтери, активісти, підприємці, колишні військовослужбовці, комунальники, освітяни, заступники Хмельницького міського голови, юристи, студенти – всі ті, хто кожного дня протягом останніх 5 років працював, щоб зробити Хмельницький сучасним, інноваційним та комфортним.

Зміни, що розпочались у Хмельницькому в 2015 році повинні бути продовжені. Саме тому, політична партія «Команда Симчишина» висунула кандидатів до міських рад та буде брати участь у чергових місцевих виборах.

“Команда Симчишина” – це об’єднання людей, які змінювали, змінюють і будуть змінювати надалі місто, середовище навколо себе, змінювати свою Україну”,-зазначив Хмельницький міський голова Олександр Симчишин у своєму виступі на конференції.


Головне завдання “Команда Симчишина” – це сучасна, заможна й розвинута держава. Тому ми йдемо на вибори, щоб продовжувати зміни. Розраховуємо на підтримку усіх, хто хоче будувати європейську Україну. Переконані, що спільними зусиллями розпочаті зміни будуть продовжені.

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter