Новини
Події

У Шепетівці відбудують міську лазню за 4 млн. грн.

На 77 сесії Шепетівської міської ради, яка відбулась 17 вересня, депутати внесли зміни до «Програми розвитку та утримання лазні для потреб населення міста Шепетівки на 2018-2022 роки». Про це повідомили у Шепетівській міській раді.

Відповідно до Програми, капітальний ремонт самої будівлі, її покрівлі та системи опалення міської лазні планують завершити до 2022 року. Для цього необхідно майже 3 млн грн. Під час сесії шепетівські обранці прийняли рішення виділити ще 800 тис. грн на ремонт системи опаленню та заміну котла.

“Ми були змушені зачинити міську лазню через аварійну ситуацію. Оскільки старий котел був вже не придатний для експлуатації та ніс небезпеку для відвідувачів. Щоб виправити ситуацію, ми ініціювали створення “Програми розвитку та утримання лазні для потреб населення міста Шепетівка на 2018-2022 роки”, – розповідає директор Шепетівкаводоканалу Віталій Биков.

Найближчим часом Управління житлово-комунального господарства оголосить тендер на проведення ремонтних робіт. 77 сесія Шепетівської міської ради відбулася 17 вересня. На порядок денний було винесено 51 питання.

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter