Новини
Дозвілля

Новий арт-об’єкт з’явився у центрі Хмельницького

В обласному центрі біля кінотеатру імені Тараса Шевченка з’явилася нова фотозона.

Серце у 3D-форматі встановили спеціально до Дня міста Хмельницького. Наразі, біля арт-об’єкту проходять роботи з благоустрою території.

За словами автора фотозони Віталія Савіна, у кожному місті є знакова фотозона, переглядаючи світлини з якою, можна визначити точне розташування, де було зроблене фото.

Мистецький проєкт “Люблю Хмельницький” минулого року переміг у конкурсі “Бюджет участі”.

Арт-об’єкт, висотою майже три метри, виготовлений з бетону. Розмалюють мистецьку локацію у червоний та білий кольори уже найближчими днями.

“Це серце буде оздоблене ще дзеркалами. Буде також написано “Щодня Хмельницький” – зображено наш брендовий знак”, – розповітає Віталій Савін.

Фотозона діятиме постійно. На День міста заплановане офіційне відкриття фотозони.

Нагадаємо, 26 та 27 вересня відбудеться святкування на честь Дня міста: «Хмельницький – 589: ЩодняНовий!».

Детальніше у сюжеті ТРК “Місто”:

У центрі міста — нова фотозона

Біля кінотеатру імені Тараса Шевченка встановили нову фотозону — серце у 3D-форматі. Арт-об’єкт, висотою майже три метри, виготовлений з бетону. Розмалюють мистецьку локацію у червоний та білий кольори уже найближчими днями. Адже саме на День міста заплановане офіційне відкриття фотозони. Тоді ж на Проскурівській діятиме ще понад десять тематичних локацій, де хмельничани зможуть сфотографуватись.#Хмельницький, #святкова_фотозона, #фотозона, #День_міста, #святкування, #управління_культури_та_туризму, #коронавірус, #мтрк_місто

Опубліковано МТРК "Місто" Понеділок, 21 вересня 2020 р.
ТРК “Місто”

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter