Новини
Інфраструктура

Дорожники показали, як виглядає шлях до курорту на Хмельниччині (ВІДЕО)

На частині траси, яка веде до курортного Сатанова, що у Городоцькому районі, влаштовано верхній шар покриття. Незабаром тут з’являться й інші об’єкти дорожньої інфраструктури.

Поточний середній ремонт триває наразі на 68-кілометровому відрізку автошляху Р-48 Кам’янець-Подільський – Сатанів – Війтівці – Білогір’я (км 50 – км 118). На 50 з них дорожники вже уклали верхній шар покриття.

Роботи тривають одразу на двох напрямках дороги: на ділянці від смт Війтівці у напрямку смт Сатанів та села Базалія, повідомляють у Службі автомобільних доріг у Хмельницькій області.

60 км автодороги Р-48, яка веде до Національного природного парку «Подільські Товтри», буде відремонтована цьогоріч у рамках проекту “Велике будівництво”.

По завершенні ремонтних робіт на автошляху буде влаштовано два нові шари асфальтобетонного покриття, встановлені зупинки маршрутного транспорту із заїзними «кишенями» та нові дорожні знаки, облаштовані з’їзди, нанесена дорожня розмітка.

Як зазначають у САД, рух автотранспорту на ділянці ремонту не закритий. А як виглядає шлях до курорту, дорожники показали у відео.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter