Новини
Інфраструктура

Дорогу між Славутою та Шепетівкою пропонують включити до програми “Велике будівництво”

До  списку об’єктів другого етапу президентської програми «Велике будівництво» пропонують включити проблемну ділянку автошляху Н25 між Славутою та Шепетівкою, протяжністю 10 км. Про це повідомила лідер Славутського осередку партії «Слуга Народу» Олеся Чубок.

За її словами, ця дорога має дуже багато тріщин, глибоких ям і деформацій. Через це постійно відбувається пошкодження транспортних засобів і створюються аварійні ситуації, що загрожують життю і здоров’ю учасників дорожнього руху. Таке становище викликає обурення у громадян, а також призводить до соціальної напруги у районі.

«Цією ділянкою дороги користується дуже багато людей, їздить громадський транспорт, – зауважила Олеся Чубок, – натомість місцева влада не поспішає її ремонтувати. Тож громада вирішила сама звернутися до центральних органів влади з проханням відремонтувати шлях. Ми повідомили народного депутата Сергія Мандзія про цю проблему, надали всі необхідні документи і він вже надіслав відповідний депутатський запит до Кабінету Міністрів України. Зараз чекаємо на відповідь від Уряду».

Лідер славутських «слуг народу» підкреслила, що місцевий осередок партії візьме це питання під свій контроль і обов’язково доб’ється ремонту даної ділянки дороги.  

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter