Новини
Суспільство

На Хмельниччині поліція знову перевірятиме нічні клуби

У розважальних закладах Хмельницької області, де вночі молодь відпочиває, знову почали фіксувати порушення карантинних вимог, пов’язаних з недопущенням поширення CОVID-19.

Про це під час сьогоднішнього брифінгу заявив перший заступник голови Хмельницької ОДА Роман Примуш.

За словами посадовця, по області продовжують працювати рейдові групи, які щодня моніторять виконання протиепідемічних заходів.

Створено 63 рейдові групи, які постійно перевіряють школи, дитячі навчальні заклади. Крім того, з’явилися випадки порушення карантинних вимог у нічних клубах. Тому Національна поліція знову приділятиме увагу цим закладам, – наголосив посадовець.

Крім того, працівники поліції постійно перевіряють дотримання карантинних заходів у магазинах.

За минулу добу поліція склала 8 адмінпротоколів за подібні порушення. В області відпрацювали близько 600 таких об’єктів. У більшості випадків з працівниками проводиться роз’яснювальна робота, але частині матеріалів дають офіційний хід, – сказав Роман Примуш.

Нагадаємо, недотримання маскового режиму, соціальної дистанції та інших карантинних заходів, до яких додається осінній період гострих респіраторних захворювань, призводить до того, що кількість хворих, в тому числі, з COVID-19, які потребують госпіталізації, зростає. Натомість в області вже відчувається брак персоналу, який міг би надавати допомогу хворим у медичних закладах.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter