Новини
Культура

Хмельницькі танцюристи привезли нагороди з чемпіонату України

Золоті та бронзові медалі привезли з чемпіонату України зі спортивно-бальних танців серед дітей та молоді вихованці ансамблю “Успіх” Хмельницького будинку культури.

Змагання юних танцюристів відбулися днями у Броварах. Хмельницький на чемпіонаті представляли Дмитро Горобець та Уляна Крисько, Даніїл Горобець та Евеліна Кузмич, Олексій Цвігунов та Дарія Разіна.

Фото з Фейсбук-сторінки Юрія Горобця

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбук тренер танцюристів, керівник народного аматорського ансамблю бального танцю «Успіх» Юрій Горобець, змагалися хмельничани у двох номінаціях: латиноамериканські та європейські танці.

В результаті два комплекти “золота” у європейській програмі вибороли Даніїл Горобець та Евеліна Кузмич. Дмитро Горобець та Уляна Крисько перемогли у латиноамериканських танцях в категорії до 19 років та вибороли бронзу у європейських танцях. Перше місце у віковій категорії до 14 років – у Олексія Цвігунова та Дарії Разіної.

Наступний чемпіонат, в якому вихованці “Успіху” планують взяти участь, відбудеться за тиждень у Вінниці. Тож юні танцюристи наразі тренуються, репетирують та готуються до нових перемог.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter