Новини
Кримінал

За опір поліції мешканець Хмельниччини отримав покарання

До двох років обмеження волі засудили мешканця Волочиського району, вину якого в умисному заподіянні працівникам правоохоронного органу тілесних ушкоджень довели у суді прокурори Городоцької місцевої прокуратури.

У результаті проведеного досудового розслідування було встановлено, що на початку року під час патрулювання автодороги у смт Війтівці поліцейські запідозрили водія автомобіля марки «Toyota Avensis» у керуванні транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння. 
Вимогу про зупинку чоловік проігнорував, а після переслідування його патрульними залишив автомобіль посеред дороги та втік до свого домогосподарства, повідомляють у пресслужбі прокуратури Хмельницької області.

Згодом чоловік вийшов до поліцейських та почав лаятися і погрожувати правоохоронцям фізичною розправою. Після того, як йому зробили зауваження та пред’явили законні вимоги, чоловік почав чинити опір правоохоронцям, пошкодив форменний одяг та наніс їм тілесні ушкодження.

Вина подолянина у вчиненні кримінальних правопорушень у суді була повністю доведена. Вироком Волочиського районного суду чоловіка засуджено до покарання – обмеження волі строком на 2 роки. 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter