Новини
Екологія

Пасічники Хмельниччини можуть долучитися до “Марафону лип”

На території декількох областей, в тому числі, Хмельницької, відомий агрохолдинг ініціював висадку медоносних дерев та готовий посприяти в його реалізації.

Компанія «Контінентал Фармерз Груп» оголосила про початок підготовки до проведення цьогорічного «Марафону лип». Роблять це в агрохолдингу в рамках програми розвитку пасічництва та пасічної кооперації у громадах своєї присутності.

До співпраці Компанія запрошує кооперативи, організації та ініціативні групи пасічників для організації спільних висадок дерев-медоносів.

Учасники проекту мають виконати наступні вимоги:

  • забезпечити місце для проведення висадки, офіційно погоджене з органами місцевої влади чи іншими уповноваженими структурами;
  • забезпечити наявність волонтерів та індивідуального інвентарю для проведення робіт;
  • забезпечити догляд (обкошування, підлив тощо) за висадженими деревами впродовж 2-3 наступних років.

Зі свого боку, Компанія «Контінентал Фармерз Груп» забезпечує учасників безкоштовними саджанцями та здійснює їхню доставку до місця висадки.

Зголоситись для участі в акції можна до 15 жовтня, написавши на пошту amykhailytsia@cfg.com.ua або зателефонувавши за номером 067 413 65 69.

Довідка: «Марафон лип» – щорічний соціальний проект, що здійснюється в рамках корпоративної соціальної відповідальності Компанії «Контінентал» та орієнтований на розвиток пасічництва в громадах шляхом збільшення площ липових насаджень.

У 2019 році в рамках проекту на 15-ти різних локаціях у 5-ти областях Західної України було висаджено понад 1600 саджанців липи, гледичії та фундуку. До висадки долучилось понад 120 волонтерів – місцевих жителів, членів кооперативів, співробітників «Контінентал», представників органів самоврядування, працівників лісгоспів, школярів та членів громадських організацій.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter