Новини
Події

У Хмельницькому відкриють нову вбиральню в центрі міста

В центрі Хмельницького наприкінці жовтня у сквері імені Шевченка відкриють нову вбиральню. Підряднику залишилось лише підключити світло, встановити рукомийники та викинути сміття. Про це повідомляє Управління Житлово-Комунального Господарства Хмельницький.

Новий просторий туалет розділився на дві секції — чоловічу та жіночу. В обох є кабінки для людей з інвалідністю. Це єдина вбиральня в місті, де є облаштована кімната матері та дитини. Вона обігріватиметься, також там постійно буде гаряча вода, щоб мамам і малюкам було комфортно.

Цей новий туалет у сквері імені Шевченка збудований на місці старого підземного. Роботи тривали близько одного року. Для відвідувачів туалет спочатку буде безкоштовним, а потім буде обраховано тариф і затвердиться плата за відвідування.


В жовтні якщо ми його відкриємо то наразі відвідування буде безкоштовним. Оскільки розрахунок тарифу займає певний час і після того затверджується виконавчим комітетом. Безкоштовні туалети завжди значно в гіршому стані, ніж туалети платні. Може зайти хто завгодно, навіть без потреби просто щось малювати – побити. А ось заплатити 5 грн, щоб щось помалювати навряд чи буде багато в кого таке бажання. Ну і вартість утримання буде не дешева, адже туалет з опаленням та вентиляційними системами, -говорить начальник управління ЖКГ Василь Новачок.

Він обійдеться бюджету міста у 2,5 мільйона гривень.
Фото використано із відео матеріалу МТРК “Місто”

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter