Новини
Освіта

Студенти та школярі Хмельниччини переходять на дистанційне навчання

Три вищі навчальні заклади обласного центру та учні початкових класів однієї зі шкіл Шепетівки вчитимуться віддалено через поширення COVID-19.

Чи переходитимуть всі виші області на “дистанційку” – вирішуватимуть у кожному навчальному закладі окремо. Про це на сьогоднішньому брифінгу заявив перший заступник голови ОДА Роман Примуш.

Що стосується переходу на дистанційне навчання, тут буде більш вагомою позиція профільного міністерства та Державної комісії. Але кожен навчальний заклад, кожен власник навчального закладу буде самостійно приймати рішення про форму його роботи, – прокоментував посадовець.

Нагадаємо, ініціативу тимчасово перевести всі ВНЗ країни на дистанційне навчання вчора озвучив голова медичного комітету Верховної Ради Михайло Радуцький.

Як повідомив Роман Примуш, наразі у Хмельницькому через поширення коронавірусної інфекції на дистанційне навчання повністю перейшли Хмельницький кооперативний інститут, Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія та Хмельницький інститут соціальних технологій «Україна».

У шепетівській школі №6 на карантин майже на місяць (з 12 жовтня по 10 листопада) пішли учні початкових класів. Причина – підтверджений випадок захворювання на COVID-19 у працівника освітнього закладу, повідомляє сайт Шепетівки.

У Кам’янці-Подільському осінні канікули готуються розпочати з 15 жовтня. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив очільник міста Михайло Сімашкевич.

Нагадаємо, від сьогодні на території області діє нове епідемічне зонування.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter