Новини
Здоров’я

Баня у Хмельницькому: 5 аргументів на користь Perfect Banya & SPA

Хоча давно доведено, що банні процедури корисні протягом всього року, все ж таки більшість із нас розпочинає активний “банний” сезон з приходом холодів. 

Можливо, це бажання врятуватися від осінньої прохолоди та похмурої погоди, а, можливо, ідеальний спосіб боротьби з хандрою, яка часто з’являється разом із завершенням теплих днів.

У будь-якому випадку комплекс Perfect Banya & SPA у Хмельницькому – ідеальне місце для того, щоб провести час приємно та з користю. І, хоча, у Хмельницькому немало парних, ми розкажемо, чому варто віддати перевагу саме Perfect Banya.

1. Perfect Banya & SPA – це унікальне місце, де зібрано 5 видів парних: інфрачервона та фінська сауна, римська терма, російська баня та турецький хамам. Тут кожен знайде те, що йому до душі. Якщо ви полюбляєте по-справжньому високі температури та легко переносити сухе повітря, обирайте російську баню чи фінську сауну. Римська парна та турецький хамам приверне увагу тих, хто віддає перевагу вологому повітрю та температурному діапазону у 30-60 градусів. І улюблениця багатьох – інфрачервона сауна, головною особливістю якої є те, що сеанс в такій сауні переноситься легко, а користь залишається “на висоті”. Завдяки інфрачервоним променям, які нагрівають не повітря, а, безпосередньо, тіло людини, яка перебуває в інфрачервоній кабіні, температура в лазні тримається в межах 38-55 градусів. В результаті ваше тіло рівномірно прогрівається до температури приблизно 38.5, відбувається активне потовиділення, очищення організму від шлаків та токсинів.

2. У  Perfect Banya & SPA на постійній основі діє пропозиція “безлім на відпочинок”. Це означає, що, оплативши вхід у банний комплекс, Ви отримаєте доступ до 5 видів саун, джакузі та соляної кімнати без обмежень у часі. У вартість також входить комплект білизни (рушник, халат, паштемаль, тапочки). Це чудова можливість сповна насолодитися справжнім відпочинком, не переймаючись нічим і не слідкуючи за часом.

3. Банний комплекс у Хмельницькому – це ідеальне рішення, коли Ви плануєте  спільний відпочинок. Проводьте час у великому гурті друзів, рідних чи колег у  Perfect Banya & SPA, де для компаній більше 10 осіб пропонується VIP-кімната абсолютно безкоштовно. Тут є можливість по-справжньому розслабитися, відпочити, досхочу поспілкуватися та  насолодитися смачними стравами.

4. Відпочиваючи у  Perfect Banya & SPA, ви завжди маєте можливість скуштувати смачні страви, приготовані з душею. Для вас працює кафе з широким асортиментом української, європейської та японської кухні, де кожен відвідувач знайде страву собі до смаку. Це чудова можливість підкріпитися, якщо ви зголодніли, посмакувати натуральним трав’яним чаєм між заходами до лазні чи смачна трапеза для великої компанії, якщо ви відпочиваєте великим гуртом.

5. Perfect Banya & SPA – це територія не лише відпочинку, а й краси. Саме тут вашій увазі пропонується повний спектр СПА-процедур та СПА-комплексів. Купання у гідрованнах та джакузі, усі види ручного масажу, апаратний масаж, різноманітні обгортання, маски для тіла та обличчя, пілінги, ароматерапія, соляна кімната – що може бути прекрасніше, ніж такий “подарунок” для свого тіла та душі. У Perfect Banya & SPA ви довіряєте справжнім професіоналам, які подарують ковток свіжого повітря вашому організму.

Чи вірите ви в існування “осінньої депресії”? А, можливо, якраз зараз ви з нею зіткнулися? У будь-якому випадку, у нас є ідеальне вирішення цієї проблеми: дозвольте собі по-справжньому відпочити та насолодитися моментом у банному комплексі Perfect Banya & SPA у Хмельницькому, адже це місце оздоровлення, краси та релаксу.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter