Новини
Інфраструктура

Два відрізки автошляху Хмельниччини “одягнули” у покриття

На двох відрізках автошляху загальною протяжністю 25 кілометрів поблизу Старокостянтинова та у Дунаєвецькому районі тривають завершальні роботи з облаштування асфальтобетонного покриття.

На 5-кілометровій ділянці дороги Н-03 “Житомир – Чернівці”, що йде в обхід міста Старокостянтинів, ремонтні бригади облаштовують завершальний шар асфальтобетонного покриття.

Раніше підрядник виконав роботи з розширення проїзної частини, посилення основи та влаштування нижнього шару покриття. Після ремонту нове покриття складатиметься з трьох шарів асфальтобетону загальною товщиною 21 см. Ширина проїзної частини збільшилася до 9 метрів.

До завершення ремонту рух транспорту на цьому відрізку дороги повністю закритий. Об’їзд здійснюється через місто Старокостянтинів.

На тій же трасі, у Дунаєвецькому районі, тривають ремонтні роботи на відрізку від міста Хмельницького до села Шатава. Всього заплановано на цьому шляху відремонтувати 60 кілометрів. Наразі 20 з них – вже у верхньому шарі нового асфальтобетонного покриття, повідомляють у Службі автомобільних доріг Хмельницької області.

Рух автотранспорту ділянками, що ремонтуються, здійснюється у реверсному режимі та регулюється світлофорами.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter