Новини
Інфраструктура

Ремонт проблемної ділянки траси на Хмельниччині знову поставили на паузу

Цього разу роботи на автошляху М-12 призупинили через погоду.

40 кілометрів дороги поблизу Летичева взялися ремонтувати. Знову. Ще два роки тому багатостраждальна ділянка траси М-12 «Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка» була під опікою китайських підрядників. Однак впоратися з цією роботою їм не вдалося.

Йдеться про відрізок шляху від села Голосків, що у Летичівському районі, до кордону з Вінницькою областю. Продовжити справу на цій ділянці траси взялися турецькі майстри. Владнали всі нюанси з документами та провели геодезичні дослідження. Роботи стартували 25 вересня. Здати об’єкт пообіцяли за півтора року.

Проте наразі ремонт на трасі знову став на паузу. Причина – осінні зливи. Підрядники кажуть: у дощ працювати – лише шкодити. Тому сподіваються на теплу зиму, аби вкластися у ремонтний дедлайн.

Користувачі соцмереж, коментуючи інформацію про чергову призупинку ремонту автошляху, пропонують спростити процес доведення його до ладу ось таким оригінальним чином:

Нагадаємо, попередньо вартість ремонту цієї ділянки дороги становить близько 55 мільйонів доларів США. Будуватимуть автошлях за рахунок коштів позики Міжнародного банку реконструкції та розвитку.

Детальніше дивіться у сюжеті каналу Перший Подільський

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter