Новини
Кримінал

Скандальний екс-директор Хмельницького палацу творчості влаштував дебош в Одесі (ВІДЕО)

На краденій автівці протаранив паркан, три автомобілі, тікав від поліції і зрештою врізався у дерево. Під час затримання назвався Володимиром Валентиновичем Гулою. А ще сказав, що він – Бог. І що вживав амфетамін. Одеського дебошира хмельничани ідентифікували як колишнього скандального директора Хмельницького Палацу творчості дітей та юнацтва.

На викраденій у місцевої мешканки автівці Subaru 41-річний чоловік вчора, 25 жовтня, ганяв вулицями Одеси та тікав від правоохоронців. Попередньо зіткнувся з парканом, і так з ним на бампері продовжив свій шлях. Далі зіштовхнувся з двома автомобілями. В результаті водій однієї з них був травмований. Коли правоохоронці намагалися зупинити порушника, він, протаранивши службову автівку, рушив вулицями міста далі.

Зупинило водія дерево на території одного з навчальних закладів, куди він заїхав, тікаючи від погоні. Про це повідомили у пресслужбі Головного Управління Нацполіції Одеської області.

Дії порушника кваліфікували за трьома статтями Кримінального кодексу України: незаконне заволодіння транспортним засобом, опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу та погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Максимальне покарання, передбачене санкціями цих статей, – 12 років позбавлення волі.

Відеозаписи переслідування порушника та його затримання оприлюднили у соцмережах.

На відео чоловік, який виглядає не дуже адекватним та, схоже, найбільше боїться, аби його не вбив правоохоронець, називає себе спочатку Богом, а потім – Гулою Володимиром Валентиновичем. На запитання, чому сів за кермо у такому стані, конкретної відповіді не дав. Проте зізнався, що приймав амфетамін.

У чоловікові хмельничани впізнали, ймовірно, колишнього хмельничанина Володимира Гулу, який свого часу очолював Хмельницький Палац творчості дітей та юнацтва. Відомий він у місті, зокрема, скандальним зверненням з гори Афон до міського голови Олександра Симчишина.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter