Новини
Суспільство

У Хмельницькому на одну аптеку буде менше

Переможець аукціону не сплатив заявлену ним суму за оренду ділянки, де можна було збудувати аптеку, відтак результати торгів – скасували.

Всього на аукціон, який проводила тиждень тому товарна біржа «Подільська», виставили 10 лотів. На 8 земельних ділянках можна було купити право оренди, ще 2 ділянки – придбати у власність. Зареєструвалося на торги 6 учасників.

Право трирічної оренди земельної ділянки на вул. Карбишева продали за 70 103,20 гривні. Функціональне використання ділянки, яка належить до земель житлової та громадської забудови, – під будівництво аптеки.

Проте, оскільки переможець торгів не сплатив потрібну суму, вчора, 27 жовтня, управління земельних ресурсів та земельної реформи міськради анулювало аукціон за цим лотом.

Отож, аптека на вулиці Карбишева не з’явиться, зате на вулиці Купріна може побільшати магазинів. Право власності на земельну ділянку, що на вул. Купріна, 38/1, продали за 94 404,45 гривні. Функціональне використання цієї ділянки, яка також належить до земель житлової та громадської забудови, – під будівництво магазину.

Решту земельних ділянок, заявлених на аукціон, планують продати наступного року, повідомляють у Хмельницькій міській раді.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter