Новини
Інфраструктура

У Кам’янці ремонтують частину автошляху державного значення (ФОТО, ВІДЕО)

На ділянці траси, що проходить через територію міста, завершують облаштовувати верхній шар покриття. Надалі тут працюватимуть над встановленням об’єктів дорожньої інфраструктури.

Вулиця Крип’якевича у Кам’янці-Подільському є ділянкою автошляху національного значення Н-03 Житомир-Чернівці. На відрізку траси протяжністю 1,3 кілометра дорожники наразі влаштовують верхній завершальний шар асфальтобетонного покриття.

Раніше на цій вулиці демонтували бруківку та бортове каміння, виклали основу із щебенево-піщаної суміші з додаванням цементу. Поверх неї – ще два шари асфальтобетонного покриття.

В подальшому, за проектом, тут мають з’явитися тротуари, п’ять зупинок маршрутного транспорту із заїзними «кишенями», пішохідні огорожі біля переходів. Також нанесуть дорожню розмітку

Поки тривають ремонтні роботи, рух транспорту цією ділянкою траси закритий. Об’їзд здійснюється через проспект Грушевського, повідомляють у Службі автомобільних доріг Хмельниччини.

У САД також показали, як триває ремонт вдень і вночі на цій же трасі у районі села Соколівка, що у Ярмолинецькому районі.

Нагадаємо, днями поблизу Дунаєвець відкрили рух на об’їзній дорозі, яку будували довгих 16 років.


Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter