Новини
Суспільство

Міський голова Кам’янця дав настанови своєму наступнику

Михайло Сімашкевич, який відмовився брати участь у боротьбі за крісло мера Кам’янця, сподівається, що новий очільник міста продовжить започатковані ним традиції та правила роботи.

Як зазначив у дописі на своїй сторінці міський голова Кам’янця, він сподівається, що його місце наприкінці листопада займе гідна та мудра людина. Також Михайло Сімашкевич коротко описав щоденні клопоти, які йому, а надалі – його наступнику – доведеться виконувати на благо мешканців міста.

Серед них, зокрема, прийом кам’янчан не за графіком раз на місяць, а щодня, з 7 ранку. Так само щодня мають приймати громадян і заступники та керуючий справами виконкому. Міська рада має бути відкрита для всіх, а не приймати відвідувачів по запису. Всі закордонні відрядження працівники міськради мають оплачувати з власної кишені, а не брати на це гроші з бюджету.

Сесії міської ради мають та засідання виконавчого комітету мають бути відкритими, – зазначив Михайло Сімашкевич. Він також зауважив, що під час його каденції містяни, за гострої потреби, мали можливість користуватися службовими автівками міськради.

Тобто я мрію лише про одне: щоб кожен кам’янчанин, як і раніше, міг прийти до «білої хати», пройтися її коридорами, зустрітися з потрібними спеціалістами, друзями, бо так було у нас – відкритість до усіх. Поважаю кожного з Вас! – резюмував Михайло Сімашкевич.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter