Новини
Суспільство

У Славуті обікрали сміттєвий майданчик

Викравши щойно посаджені кущі самшиту, невідомі несвідомі особи зіпсували настрій комунальникам, які облаштували та озеленили територію біля сміттєвих контейнерів.

Про неприємний інцидент повідомили у пресслужбі Славутського міськвиконкому. Працівники міського комунального підприємства нещодавно взялися втілювати у життя нову практику – озеленювати майданчики, на яких встановлені контейнери для збору твердих побутових відходів.

На думку комунальників, така ініціатива реалізує одразу дві мети. По-перше, територія навколо смітника набуває більш естетичного вигляду. По-друге, це спонукає містян кидати сміття у контейнери, а не залишати його просто на майданчику.

Проте не всі славутчани, схоже оцінили старання комунальників. Або ж – хтось вирішив і собі прикрасити за чужий кошт власне господарство. Як би там не було, але нещодавно посаджені навколо сміттєвого майданчика кущі самшиту зникли в невідомому напрямку.

Як зазначають у пресслужбі міськвиконкому, такі випадки вандалізму та неповаги до чужої праці у місті – непоодинокі. Тож всіх, хто стає свідками подібних неправомірних діянь, просять повідомляти про це правоохоронців.

Знищення або пошкодження насаджень або інших об’єктів озеленення є адміністративним правопорушенням і тягне за собою відповідальність у вигляді штрафу від десяти до пʼятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter