Новини
Політика

Ще дев’ять громад Хмельниччини отримали нових очільників

Новий міський голова офіційно призначений у Славуті. П’ять сільських та три селищні громади також мають нових керівників. У Центральній виборчій комісії продовжують оголошувати результати виборів.

Вчетверте свої голоси виборці Славути віддали Василю Сидору, довіривши йому ще протягом 5 років керувати містом. Старий-новий керманич попередньо вже святкував перемогу, наступного дня після виборів, за результатами попередніх та паралельних підрахунків. За даними ЦВК Василь Сидор переміг на місцевих виборах, набравши 5530 голосів виборців, що становить 70,94%. У його найближчого суперника – Олександра Миклуша – 1215 голосів (15,58%). Останнього, нагадаємо, звинувачували у спробі фальсифікувати вибори.

Ще по трьох селищних громадах області також вже є офіційні результати від ЦВК.

Новоушицьку громаду (Кам’янець-Подільський район) очолить Анатолій Олійник. Обігнавши найближчого конкурента на 517 голосів, він переміг з результатом 3230 голоси або 34,11%.

В Антонінській громаді (Хмельницький район) перемогу здобув Анатолій Оцалюк. Дані щодо отриманих голосів на сайті ЦВК наразі відсутні.

У Війтовецькій громаді (Хмельницький район) більшість голосів виборці віддали Ігорю Степанюку. Дані щодо отриманих голосів на сайті ЦВК також відсутні.

Мають нових очільників ще 5 сільських громад області.

У Гвардійській громаді (Хмельницький район) перемогу святкує Іван Возборський.

У Лісовогринівецькій громаді (Хмельницький район) переможець також вже підтверджений не лише протоколом, а й офіційно. Нагадаємо, у громаді більшість голосів – 1607 (44,52%) здобув Віталій Гралюк.

У Розсошанській сільській громаді (Хмельницький район) більшість голосів виборців здобу Василь Дячок. Дані щодо кількості голосів на сайті ЦВК відсутні.

У Ленковецькій громаді (Шепетівський район) з результатом 1241 голос (50,4%) переміг Юрій Криворчук.

Михайлюцьку сільську громаду (Шепетівський район) очолить Богдан Книш. Його результат – 1118 голосів виборців (59%).

Станом на середину дня 5 листопада результати виборів оголошені у 5 міських громадах з 13, у 8 селищних громадах з 22, та у 13 сільських громадах з 25. Всього на Хмельниччині – 60 громад різного рівня.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter