Новини
Суспільство

KIA – комфортний автомобіль для всієї родини

Якщо ви підбираєте для себе надійний, стильний, красивий і комфортний автомобіль, то вивчіть пропозиції від виробника KIA. Машини цієї марки добре відомі в Україні і в усьому світі. Автолюбителі люблять і цінують їх за високу якість збірки, просторий салон, відмінні ходові якості і динамічність.

Якщо ви підбираєте для себе надійний, стильний, красивий і комфортний автомобіль, то вивчіть пропозиції від виробника KIA. Машини цієї марки добре відомі в Україні і в усьому світі. Автолюбителі люблять і цінують їх за високу якість збірки, просторий салон, відмінні ходові якості і динамічність.

Компанія KIA є частиною концерну Hyundai. Це другий за розміром виробник автомобілів в Південній Кореї, який експортує свою продукцію в 150 країн світу. Щороку “КІА” продає більше 3 мільйонів легкових авто і позашляховиків. Машини цього виробника відповідають всім світовим стандартам по надійності, екологічності та безпеці. Щоб купити КІА в Закарпатті, звертайтеся в Корпорацію УкрАВТО. Вона є офіційним дилером і пропонує клієнтам вигідні умови співпраці.

Модельний ряд

Компанія KIA виробляє наступні типи автомобілів:

  1. Стильний, комфортний і економічний Ceed. Відрізняється хорошою динамікою і керованістю, ідеально підходить для міста і поїздок по трасах. Салон у Ceed просторий і зручний, в ньому без проблем може розміститися п’ять дорослих осіб.
  2. XCeed, який є розширеною версією попередньої моделі. Це стильний, місткий, надійний міський кросовер, який володіє відмінними ходовими якостями, просунутою динамікою і доступною вартістю. Він відрізняється від Ceed поліпшеною оптикою, панорамним дахом, стильними легкосплавними дисками і зручною панеллю приладів.
  3. Ceed SW. Ще одна розробка південнокорейських інженерів – це зручний, місткий універсал, який підійде для всієї родини. Він впевнено почуває себе в міському трафіку, підходить для далеких поїздок і подорожей.
  4. Малолітражний Picanto. Стане відмінним вибором для міста. Машина оснащується двигуном в 1 і 1,25 літра, вона відрізняється компактними розмірами і хорошою керованістю. Має непогану динаміку, при цьому споживає мінімум палива.
  5. Елегантний і комфортний ProCeed, виконаний в спортивному стилі. Автомобіль оснащується сучасною мультимедіасистемою з сенсорним екраном на 10 дюймів. Незважаючи на те, що це універсал, машина володіє хорошими ходовими якостями. Вона оснащена всіма сучасними системами безпеки для захисту водія і пасажирів.
  6. П’ятидверний хетчбек Rio YB. Припаде до душі людям, які проживають в місті. Це економічний, маневрений, комфортний автомобіль, який впевнено почуває себе в напруженому столичному трафіку.
  7. Значний і красивий Sorento, який можна використовувати як в місті, так і при русі по бездоріжжю.   
  8. Динамічний Sportage, оснащений всім необхідним для водія і пасажирів. Це зручний, просторий і безпечний автомобіль, який вам гарантовано сподобається.

Також KIA випускає і інші моделі: Stinger, Stonic та ін. Ви завжди зможете підібрати відповідний під ваші потреби автомобіль і купити його за актуальною ціною в салонах Корпорації УкрАВТО.

Як вибрати

Щоб не помилитися при виборі нової KIA, враховуйте не тільки тип кузова, але і технічні характеристики транспортного засобу. Для міського циклу вибирайте компактні хетчбеки, для сім’ї та роботи – седани або кросовери, для поїздок на риболовлю, полювання або на природу – позашляховики.

Друге, на що потрібно звертати увагу, – тип коробки передач і об’єм двигуна. Для міського циклу ідеальним вибором буде автоматика. Вона дозволяє розвантажити руки і забути про перемикання передач: коробка сама вибирає режим в залежності від того, як водій натискає на педаль газу. Автоматика практична і не вимагає особливого обслуговування, але при цьому вона досить дорога. Механіка дешевше і надійніше, але керувати нею незручно. Вона більше підходить для людей, які живуть в невеликих містах і пересуваються по бездоріжжю або путівцях.

За обсягом двигуна діє таке правило – чим він більший, тим вище споживання палива. Тому важливо знайти “золоту середину”. Для міських авто досить обсягу двигунів в 1-1,6 л. Для подорожей на далекі відстані – 1,6–3 л. для позашляховиків – від 2,5 до 4 і більше літрів.

Якщо ви хочете придбати якісний і сучасний автомобіль KIA, звертайтеся в салони Корпорації УкрАВТО. Тут ви зможете порівняти різні моделі, помацати їх, посидіти в салонах і провести тест-драйв. Страховку на машину можна оформити на місці, а досвідчені механіки проведуть передпродажну підготовку і встановлять додаткові опції при необхідності.  

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter