Новини
Суспільство

Територіальне управління ДБР у Хмельницькому оновлять

Після оновлення штату нові слідчі та оперативники теруправління ДБР, які працюватимуть, крім Хмельницького, ще у чотирьох обласних центрах, особливо відслідковуватимуть стан справ в установах виконання покарань, військових формуваннях та лісовому господарстві.  

Хмельницьке управління відповідає за 5 областей України. Роботи працівникам правоохоронного органу ніколи не бракувало, але тепер вони будуть працювати максимально оперативно і стануть ближчими до людей, обіцяють у структурі.

Наші слідчі і оперативні співробітники будуть базуватися на території обласних центрів 5 областей: Вінницької, Житомирської, Рівненської, Чернівецької і Хмельницької. Тому для наших територіальних громад буде зручно звертатися із заявами про вчинення правопорушень на території цих обласних центрів, – пояснив директор територіального управління  ДБР у м. Хмельницький Владислав Васильєв.

У штат територіального управління мають набрати слідчих, оперативників та працівників держслужби. Конкурси на посади незабаром у Києві. Наразі формуються вимоги до претендентів. А от документи подавати можна уже. Деталі є на офіційному сайті ДБР.

Державне бюро розслідувань – правоохоронний орган, який був створений у листопаді 2018 року. Його працівники займаються досудовим розслідуванням правопорушень у сфері службової діяльності, злочинів, вчинених правоохоронцями, військовими, суддями, податківцями, митниками. Протягом 10 місяців 2020 року на розгляді теруправління перебувало понад 4 тисячі кримінальних проваджень.

Нині особливо пильнуватимуть стан справ в установах виконання покарань, у військових формуваннях та у лісовому господарстві.

Детальніше у сюжеті МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter