Новини
Офіційно

У місті Хмельницькому представили керівника ТУ ДБР

На посаду Директора теруправління Державного бюро розслідування у м. Хмельницькому із званням полковника Державного бюро розслідувань призначено Владислава Васильєва. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Заступник Директора Державного бюро розслідувань Олександр Соколов представив нового керівника територіального управління Державного бюро розслідування, розташованому у місті Хмельницькому.

«Мій приїзд сюди – це, перш за все, висловлення поваги до тих людей, які тут працюють, до роботи, яку вони тут виконують і бажання встановити взаєморозуміння між відповідними структурами на тій території, де ми працюємо», – зазначив Олександр Соколов.

Владислав Васильєв останні 4 роки обіймав посаду заступника начальника управління – начальника відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України у Волинській області.

Нагадаємо, теруправління Державного бюро розслідування, розташоване у місті Хмельницькому, поширює свою діяльність на Хмельницьку, Вінницьку, Житомирську, Рівненську та Чернівецьку області.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter