Новини
Інфраструктура

Один із парків Хмельницького пообіцяв підсвітити Міністр оборони

Містяни звернулися по допомогу до народного обранця від Хмельниччини. Той, в свою чергу, звернувся до Міністра оборони. Міністр посприяти у відновленні освітлення у парку пообіцяв, щоправда, аж наступного року.

Інраструктура віськового містечка, що у мікрорайоні Ракове у Хмельницькому, належить Міністерству оборони. Відтак, аби вирішити те або інше питання заради покращення життя мешканців мікрорайону, доводиться стукати у владні кабінети аж у самій столиці.

Саме так вчинили ініціативні хмельничани Михайло Єрьоменко, Юрій Туровець та Владислав Цимбал. Спочатку вони звернулися до народного депутата України від Хмельниччини Юрія Заславського. Просили, аби в межах своєї компетенції посприяв у вирішенні питання щодо встановлення системи освітлення території парку мікрорайону Ракове (військове містечко 24) за адресою: місто Хмельницький, вул. Ракетників, 7. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив один з ініціаторів звернення, Михайло Єрьоменко.

Нардеп прохання хмельничан виконав і звернувся до Міністра оборони Андрія Тарана. У листі нардепа до міністра, зокрема, йдеться “про низку звернень від жителів мікрорайону Ракове у м. Хмельницькому з приводу сприяння в облаштуванні території, яка належить Міністерству оборони… Одним зі звернень є лист… з приводу встановлення системі освітлення території парку мікрорайону Ракове. Питання має важливе соціальне значення, оскільки своє дозвілля у парку проводить близько десяти тисяч жителів міста Хмельницького, в тому числі, з числа військовослужбовців та членів їх сімей” .

Перед виборцями нардеп відзвітував про отриману відповідь. У ній Міністр оборони зазначає: “Відновлення освітлення на території парку військового містечка 24 можливо виконати у 2021 році в межах виділених бюджетних асигнувань”.

Цього року, як йдеться у відповіді міністра, “на заходи з поточного ремонту передбачено фінансовий ресурс, який відповідає 17% від загальної потреби. Відтак, керівництво Міністерства оборони України та Збройних сил України розподіляють їх для виконання першочергових робіт”.

Отож мешканці мікрорайону Ракове з нетерпінням очікують наступного року та сподівають, що у Міністерстві оборони України таки виконають свою обіцянку, і в парку військового містечка з’явиться довгоочікуване освітлення.

Читайте також: У Хмельницькому птахи виганяють людей із зони відпочинку

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter