Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині ремонтують міст на трасі національного значення

Поки тривають ремонтні роботи на автомобільному мосту в Ярмолинецькому районі, рух на цій ділянці автошляху відбувається в реверсному режимі, через що виникають затори. Проте облаштування траси вже майже завершене.

Середній поточний ремонт на 3-кілометровій ділянці траси Н-03 «Житомир – Чернівці», що проходить в межах Хмельницької області (км 215 – км 218), виконаний на 80%. Поблизу села Соколівка в Ярмолинецькому районі підрядник, ТОВ «СП «Автострада», наразі закінчує оновлювати 42-метровий міст через річку Ушиця.

Тут уже поклали бетонну накладну монолітну плиту, зробили гідроізоляцію, виклали бортові камені та перехідні плити. Як зазначають у Службі автомобільних доріг Хмельницької області, покриття на мосту готове до укладання нових шарів асфальтобетонного покриття. Наразі ж дорожники встановлюють на мосту тротуарні консолі, за рахунок яких проїзна частина мосту розшириться до 8,5 метра.  

Поки триває ремонт, транспорт на цій ділянці траси рухається в об’їзд. Крім того, як зазначають у САД, через організований реверсний рух транспорту, у місцях проведення ремонту виникають затори. Водіїв просять враховувати цю обставину при плануванні поїздок.

Читайте також: На автошляху Хмельниччини встановлюють систему для зважування вантажівок

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter