Новини
Події

У владі Хмельницького почалися кадрові перестановки

Хмельницький міський голова підписав документи про звільнення двох працівників апарату міської ради.

Заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія Нестерука звільнено сьогодні, 16 листопада. Відповідний документ очільник Хмельницького Олександр Симчишин підписав 10 листопада.

Як йдеться у розпорядженні, причина звільнення – “досягнення граничного віку перебування на службі в органах місцевого самоврядування”.      

Крім того, завтра, 17 листопада, з тієж причини буде звільнено завідувача відділу роботи із зверненнями громадян Анатолія Савченка. Відповідне розпорядження Хмельницький міський голова підписав 6 листопада.

Нагадаємо, під час прес-конференції, яку міський голова дав наступного дня після виборів, Олександр Симчишин заявляв про те, що зміни у кадровому складі міської влади будуть, причому суттєві.

Є частина людей, з якими ми будемо змушені попрощатися у зв’язку з віком та із забороною їм займати ті чи інші посади. Тут відбудеться природня заміна. Серед заступників заміни будуть дуже і дуже суттєві. Більше, ніж наполовину, – зазначив тоді міський голова.

Читайте також: В управлінні СБУ Хмельниччини – кадрові зміни

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter