Новини
Кримінал

Посадовця Хмельницького обласного військкомату затримали з хабарем

За кожного призовника, визнаного непридатним до служби, працівник обласного військкомату, ймовірно, обіцяв колезі по 500 доларів. Посадовцю загрожує від 4 до 8 років ув’язнення з конфіскацієюа бо без неї.

Одного з керівників Хмельницького облвійськкомату затримали учора, 18 листопада, під час передачі коштів у сумі 1100 доларів США працівнику іншого військкомату, міського.

Як повідомляють у пресслужбі Державного бюро розслідувань, посадовця підозрюють у тому, що він запропонував колезі отримувати за кожного призовника, визнаного непридатним до строкової служби, по 500 доларів США. Під час передачі коштів за двох призовників посадовця і затримали.

У випадку доведення вини військового у суді, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, перед судом постане один з керівників Хмельницького міського військового комісаріату, якому інкримінують доведення підлеглого до спроби самогубства та одержання хабаря для впливу на медкомісію.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter