Новини
ДТП

Постраждалим у ДТП в Шепетівці жінкам збирають гроші на лікування

Двоє жінок, які потрапили під колеса автомобіля, коли переходили дорогу пішохідним переходом, потребують фінансової допомоги. Постраждалих госпіталізували, і лікування отриманих травм обходиться їм у чималі суми.  

Дорожньо-транспортна пригода сталася днями у Шепетівці на вулиці Островського. Двох жінок, які переходили дорогу у встановленому місці (по «зебрі») збив водій автомобіля КІА, який з місця ДТП втік. За словами свідків, удар був такої сили, що взуття однієї з жінок відкинуло на інший бік дороги. Перехожі, які кинулися за водієм-втікачем, наздогнати його не змогли.

Згодом водій сам прийшов до поліцейського відділку і здався правоохоронцям. З’ясувалося, що ДТП спричинив заступник начальника одного із відділів філії ДУ «Центр пробації» у Хмельницькій області. Обставини ДТП розслідують слідчі ТУ ДБР місті Хмельницькому.

Обох жінок, про яких видання День за днем повідомляло, що вони є працівницями Шепетівської центральної районної лікарні, госпіталізували до цього ж медичного закладу.

В однієї постраждалої у ДТП – закрита черепно-мозкова травма, її стан важкий, стабільний. В іншої – перелом тазової кістки, її стан також стабільний, але середньої важкості.

У соцмережах для жінок оголосили збір коштів, оскільки на лікування отриманих травм доводиться витрачати значні суми. Як йдеться у повідомленні, постраждалі – Наталія Секретар (1985 р. н.) та Оксана Кравець (1986 р.н.). Небайдужих просять долучитися до збору коштів та надають дані карток:

  • 5168 7573 9514 0009 – Кравець Оксана Володимирівна
  • 4149 4993 7104 6069 – Секретар Наталія Андріївна

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter