Новини
Суспільство

У двох медичних закладах Хмельниччини визначилися з новими керівниками

В обласному дерматовенерологічному центрі та в обласному закладі з надання психіатричної допомоги відбулися конкурси з призначення керівників установ. За результатами відбору медичні заклади надалі очолюватимуть їхні попередні директори.

Хмельницьким обласним дерматовенерологічним центром продовжить керувати Олег Каденко, який обіймав цю посаду протягом 28 років.

Загалом на конкурс подавали свої кандидатури троє претендентів: Кирило Антонецький, Віталій Коломієць та Олег Каденко. Усі вони є працівниками медичного закладу. Розглянувши документи кандидатів, комісія допустила до конкурсу Олега Каденка та Віталія Коломійця. Що до Кирила Антонецького, то він не зміг підтвердити отримання обов’язкової спеціалізації «Організація і управління охороною здоров’я».

За результатами співбесіди, під час якої претенденти на посаду керівника озвучили свої пропозиції з розвитку закладу на середньострокову перспективу, та голосування членів комісії переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади директора Хмельницького обласного дерматовенерологічного центру визнали Олега Каденка.

Також раніше відбувся ще один конкурс, на якому визначалися із директором КНП «Хмельницький обласний заклад з надання психіатричної допомоги», що у селі Скаржинці Ярмолинецького району.  Єдиним претендентом тут був чинний керівник медзакладу Володимир Демчук. Він очолює медичний заклад протягом 23 років. За результатами співбесіди та голосування Володимира Демчука обрано переможцем конкурсу.

Кандидатури обох кандидатів на керівні посади має затвердити сесія обласної ради.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter