Новини
Суспільство

Оксана Піддубна надалі очолюватиме Хмельницьку інфекційну лікарню

Конкурс на посаду керівника медичного закладу відбувся за участі єдиного кандидата.

Протокол засідання комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального підприємства «Хмельницька інфекційна лікарня» оприлюднили на сайті управління охорони здоров’я міської ради. Згідно з документом, головна лікарка закладу Оксана Піддубна була єдиним кандидатом на зайняття цієї посади. Її кандидатуру підтримали одноголосно дев’ять членів комісії.

В інфекційній лікарні Оксана Піддубна з 1988 року пройшла шлях від інтерна до головного лікаря. Керує медзакладом з 1997 року. Останню щорічну декларацію за 2019 рік опублікувала 18 березня, повідомляє сайт Є.

Відповідно до декларації, у власності головної лікарки – житловий будинок площею 75 квадратних метрів та три земельні ділянки площею 9 310 квадратних метрів у селі Требухівці Летичівського району. Крім того, їй належить 66 відсотків прав власності на квартиру площею 67 квадратних метрів в Хмельницькому. Чоловік Піддубної – Анатолій Янов – в обласному центрі володіє підвальним приміщенням площею 102,3 кв. м. та офісом площею 129,3 кв. м. Також він має у власності два авто – вантажівку «Volkswagen Bestel» (1999 року випуску) та легковик «КIA Sportage 1.6D» (2019 року випуску), придбаний минулого року за понад 609 тисяч гривень.

У 2019 році Оксані Піддубній нарахували у Хмельницькій міській інфекційній лікарні 312 659 гривень заробітної плати за основним місцем роботи. Також вона задекларувала 5 814 гривень доходу від надання майна в оренду та тисячу гривень профспілкової виплати на лікування.

У чоловіка вказано загалом 380 692 гривні доходів від зайняття підприємницькою діяльністю та незалежною професійною діяльністю. Також торік він отримав 76 тисяч гривень доходу від відчуження рухомого майна й 111 банківських відсотків.

Нагадаємо, міська інфекційна лікарня визначена в Хмельницькій області базовою для лікування хворих на COVID-19. Наразі заклад приймає лише таких хворих. Станом на сьогодні, 12 квітня, в лікарні перебуває шестеро осіб з діагнозом “коронавірусна інфекція”, з них двоє – з Хмельницького. Ще шестеро хворих – з підозрою, з них 4 з міста.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter