Новини
Дозвілля

У Кам’янці підприємці хочуть влаштувати новорічний ярмарок

Попри карантинні обмеження, кам’янчани планують організувати свято мешканцям міста та його гостям. До співпраці підприємці закликають креативних та сміливих однодумців.

Про ініціативу влаштувати новорічний ярмарок підприємці Кам’янця повідомили на сторінці заходу в Instagram.

Прийняли рішення про проведення Новорічного Ярмарку 2021. Попереду на нас чекає багато роботи. Попри непрості умови, які склалися на сьогодні, ми зробимо новорічне свято для кам’янчан та гостей нашого міста, – йдеться у повідомленні.

Також представники бізнесу запрошують максимально долучитися до ініціативи містян, які мають цікаві та креативні ідеї.

Тим часом у центрі Хмельницького закінчили монтувати новорічну ялинку, яку, нагадаємо, уже декілька років поспіль в обласному центрі запалюють першою в Україні – 1 грудня. Цьогоріч роботи з встановлення новорічного дерева розпочали раніше. Прикрасять ялинку минулорічними іграшками, аби не витрачати кошти з бюджету на придбання нових.

Щодо Різдвяного ярмарку, який незмінно збирає у центрі міста тисячі хмельничан, у владі остаточно не визначилися. Але попередньо начальник управління культури і туризму ХМР Артем Ромасюков зазначив: через пандемію COVID-19 новорічно-різдвяні гуляння відбудуться без масових заходів. Доля ж ярмарку буде залежати від актуальних карантинних обмежень грудня.

Тим часом у соцмережах жартують з приводу карантину вихідного дня.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter