Новини
Події

Поліцейського з Кам’янця нагородили за порятунок людського життя

Молодого чоловіка, який мав намір стрибнути із Замкового мосту через сімейні негаразди, врятував від відчайдушного вчинку капітан поліції, який миттєво зреагував на ситуацію та за лічені хвилини врятував його.

Про вчинок начальника сектору реагування патрульної поліції №1 Кам’янець-Подільського відділу поліції Олега Коломия дізналися випадково – після того, як містяни опублікували у соцмережах відео зі словами вдячності. Сам же капітан нікому про це не розповідав.

Учора, 24 листопада, начальник ГУНП в Хмельницькій області Руслан Герасимчук нагородив поліцейського відомчою відзнакою та вручив подяку.

Як відбувалися події того дня у Кам’янці, Олег Коломий розповідає так:

Під час несення служби, проїжджаючи через Замковий міст, я помітив молодика, який стоїть на поручнях мосту і хоче стрибнути в каньйон річки Смотрич. Зупинивши автомобіль, я підійшов до чоловіка і запитав, що сталося. Він мені сказав не підходити, інакше він стрибне. Я ще раз запитав у нього, що сталося, що штовхнуло його на такий крок. Він пояснив, що посварився зі своєю жінкою через те, що вона не дозволяє йому бачитися з їхньою малолітньою дитиною.

Відволікши увагу молодика розмовою, капітан, щойно випала слушна нагода, схопив його за ноги та стягнув з поручнів мосту, провалля під яким становить близько 30 метрів.

Але й порятунком чоловіка під час спроби самогубства поліцейський не обмежився. Як зазначають у поліції Хмельницької області, згодом Олег Коломий допоміг подружжю знайти спільну мову та помиритися.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter